duminică, 21 octombrie 2007

Radio Guerrilla - propunereCampania sociala on-air Guerrilla este magnifica si pe cat de magnifica este pe atat de ofertanta.

O ruta sigura pe care o vad: transportul RATB.
Care sunt retinerile fata de acest mijloc de transport, in afara de miros si inghesuiala? De cele mai multe ori, povestile legate de acestea nu intra in categoria "o zi frumoasa". Cultura autobuzului, tramvaiului si a troleibuzului include semne ale violentei verbale si fizice, ale agresiunii sexuale, mult rasism si tratament preferential din partea controlorilor (nu ar da amenda rromilor daca sunt in grup, sau domnilor imbracati la patru ace). Atacurile psihice violente sunt completate de hotii de buzunare.

Toate atitudinile legate de transportul public de suprafata se transforma in prejudicii greu de schimbat si toate aceste povesti fac din drumul cu RATB-ul un chin.

Din aceste motive vad o continuare foarte logica a campaniei "tara normala". O cooperare cu RATB. Beneficiul RATB ar fi ca oamenii ar fi mai linistiti. Banuiesc ca daca li s-ar povesti pe acelasi ton toate chinurile ...

Dar, poate ca au facut deja asta. Nu stiu. Eu nu folosesc RATB. Nu pot :))

Niciun comentariu: