luni, 10 decembrie 2007

Cum ma simt de sarbatori in Bucuresti




Este prea aglomerat in perioada asta! Atmosfera consumerismului ii patrunde pe toti si ies in oras din ce in ce mai mult pentru a cauta cadouri.

Rezultatele unui sondaj realizat de Psihologia Azi releva faptul ca romanilor nu le place sa faca cumparaturi pentru cadouri, si totusi, in Bucuresti e plin.

"Sondajul arata ca pentru romani, shoppingul nu este o placere sau o modalitate de relaxare. Doar 30,81% dintre respondenti considera cumparaturile relaxante, in timp ce 69,19% sunt stresati de acest aspect. Chiar daca metoda de relaxare prin cumparaturi este des intalnit in alte tari. In Romania insa, „mersul la cumparaturi pentru relaxare“ este inca privilegiul persoanelor cu venit foarte mare. Femeile considera ca ele sunt cele care vin cu ideile pentru cadouri, asta in proportie de 71,33%, in timp ce numai 42,85% dintre barbati se mandresc cu acest lucru."



Magazinele sunt suprapopulate. Se asculta colinde. Poate poate cumperi mai multe cadouri!

Din acest motiv il sustin pe EUGENIO PERCOSSI cu asta.

Daca orice companie ar veni la mine cu mesajul "stiu ca te-ai saturat de consumerismul Craciunului, noi te lasam in pace", as pune-o pe shopping list.

Niciun comentariu: