duminică, 13 ianuarie 2008

Fara TV


De peste 6 luni de zile experimentez viata fara televizor. Singurele momente cand regret disparitia lui din viata mea sunt cele de cautare a unei reclame si discutiile despre serialele OTV. Dar imi dau seama cam cat de mult timp castig. De exemplu masa in familie. Nu este neaparat la aceeasi ora dar exista in fiecare dimineata si seara iar discutiile parca sunt mai lungi.
Timpul alocat cautarilor este mai lung. Pentru ca, dupa cum m-a intrebat bunica mea: "In timpul saptamanii inteleg, esti la munca, dar sambata si duminica ce faci?" Pai nu am ce face! Trebuie sa umplu timpul dedicat relaxarii in fata tv-ului cu ceva: carti, ziare (multumesc colegilor de la media pentru seria completa de ziare si reviste) si mult internet, cu mult daunloud.

Si de cele mai multe ori ma simt in afara turmei. De fapt articolul acesta m-a determinat inca odata sa ma gandesc de ce nu vreau televizor.

Noroc ca exista TVON

Un comentariu:

iancu spunea...

Bravo tie :) Eu am avut 5 ani fara tv dupa care cand m-am mutat in Bucuresti am avut un an tv unde stateam cu chirie. Ma enerva ca ajungeam sa ma culc la 2 doar pt ca zapp-uiam aiurea telecomanda. Acum s iar de un an jumate fara televizor si e totul f ok, chiar daca "pierd" timp stand prea mult pe internet, e alegerea mea ceva mai constienta.

Mersi de pontul cu TVON, o sa ma uit la pauzele de reclame :) Aceeasi problema o am si eu, ca desi lucrez in domeniu, habar nu am ce reclame s la TV :)