vineri, 28 martie 2008

Summit NATO - prima victima



INDIFERENŢĂ TRAGICĂ PE ŞOSELE BUCUREŞTIULUI - Lovită pe trecerea de pietoni, o tânără s-a zbătut între viaţă şi moarte sub ochii mai multor poliţişti. Oamenii legii nu au lăsat pe nimeni să se apropie, pentru că, spun ei, nu ştiau cât de rău fusese lovită. Reacţia lor i-a revoltat pe trecători. Tânăra a murit la spital. Tragedia s-a petrecut pe Bulevardul Kiseleff, culoarul oficial NATO.

Tânără a fost grav lovită pe trecerea de pietoni şi aruncată din impact pe scuarul de pe mijlocul şoselei. Lovită la cap şi plină de sânge, fata abia mai respira.

LOVITĂ ŞI ABANDONATĂ: Era încă în viaţă, când poliţiştii se ocupau să asigure în continuare fluenţa traficului. Este culoar oficial şi nu au nevoie de incidente.

Martorii spun că salvarea a ajuns în 20 de minute. Prin zonă a trecut şi coloana oficială a premierul Tăriceanu. Aşa s-ar putea explica lipsa de reacţie a poliţiştilor. Tânara, studentă, a fost dusă la spital, dar medicii nu au mai putut face nimic pentru ea.


Sursa. (Aici)
Politistilor de pe Kiseleff le dedic plictisire placuta.

4 comentarii:

Anonim spunea...

l-a dracu cu traficul ... primul politist trebuia sa arunce fluierul si sa-i dea primul ajutor ....este o grava incalcare a legii in primul rand ... orice mare delegat trecea pe soseaua aia blestemata nu era mai important decat fata aia. dar ma rog comentariile sunt de prisos

Hainele Mele spunea...

Bai, in chinul meu, nu i-a dat nimeni primul ajutor! A murit in trafic, asteptamnd sa treaca coloana lui Tariceanu, dar bolovanca aia cu Audi trebuia sa ii dea primul ajtor. In schimb era mega linistita! Politistii meritau batuti, dar soferita oare se gandeste ca poate trece prin aceeasi chestie?

Anonim spunea...

http://www.automarket.ro/stiri/fata-lovita-pe-kiseleff-nu-putea-fi-salvata-10593.html

fara cuvinte

florin spunea...

Francmasoneria, ca organizatie fara simturi, diavoleasca, oare mai tine cont de ce se intampla cu...pleava? cand e vba de interesele lor, nimic nu mai conteaza! Era mai important tariceanu (un hoit), cu summit-ul lui nato cu tot. SUMMIT-ul NATO=invocarea demonilor!