vineri, 4 aprilie 2008

Cine e interesat de semiotica


Citind statisticile de pe Google Analytics, am observat un interes crescut pentru semiotica in Bucuresti, Braila si Iasi. Pot sa imi explic Bucurestiul si Iasiul, dar Braila, cu 90 de vizite in ultima luna? Nu imi explic. Ma intreb cine este interesat de semiotica acolo? Sau e cineva care ma cunoaste?

Mai merita mentionat ca 20% din vizitele care se datoreaza cautarilor de pe net (gen google) sunt cautari legate de semiotica. Ma bucura foarte mult, inseamna ca mai sunt multi interesati de aceasta disciplina.

5 comentarii:

Anonim spunea...

:)))) vad ca nu te-ai prins

si eu sunt din braila :))

Bogdan Andrei Bordeianu spunea...

deci se intampla lucruri ciudate prin braila? exista locuri unde oamenii se cultiva?
(e de bine) :))

Anonim spunea...

de ce crezi ca braila iese din contextul lucrurilor de genul asta? numai bucurestiul si orasele mari au dreptul? :)

Hainele Mele spunea...

Braila este un oras unde am copilarit ceva vreme. Sunt bucuroasa sa aud ca esti din Braila, Alexandru. :)

Bogdan Andrei Bordeianu spunea...

alexandru, ma ucur ca ai inteles nota ironica, dar ca sa dezvolt ce am spus compeletez spunand ca in [B] e multa veredeatza de tip legume (varza), desi este centrul elitelor din cultura .ro, insa putin sufocat de restul de lucruri care se intampla, intr-un mod banal. poate tocmai ca e asa de aglomerat, si atat de multe lucruri se intampla in paralel incat apare un fenomen de risipa de informatie, total opus celui din provincie - cel de diluare a informatiei, fapt pt. care multi cred ca provincia (btw nu am fost niciodta deacord cu a considera alte orease ale .ro ca provincie fata de [B], defapt cu termenul in sine).
tocmai cred ca un spatiu adecvat formarii si acumularii de cunostine este un oras de "provincie" cu mediu universitar, iar mai apoi o specializare, gen master/doctorat, e de umat intr-o metropola.(conider [B] metropola prin faptul ca cel mai important pol al .ro - fie el al economiei, culturii..) desi e mai bine intr-o alta tzara de urmat o astfel de specializare.
consider un oras de "provincie" (scutit de risipa de informatie), cu un centru univeritar decent, locul propice formarii de viitori profesionisti.
iar ma lungesc, asa ca imi cer scuze si opresc tastatul pentru moment.