marți, 24 iunie 2008

Napolact - Gustul de demult



Inovativ pentru categoria de iaurturi dar nu cred ca din iaurt cu dulceata poate veni gustul "de demult", chit ca e un ingredient local: nucile verzi.
Nu imi aduc aminte sa imi fi povestit bunica mea ca se punea dulceata in iaurt pe vremea ei. O s-o intreb zilele astea :).
Totusi, abia astept sa incerc.

9 comentarii:

Anonim spunea...

Se pare ca eu n-am trait odinioara ca la carte. Pt ca nu-mi amintesc de dulceata de nuci verzi. :)

Carina spunea...

"De demult" face parte din categoria "a fost odata ca niciodata" :)

Anonim spunea...

@corina spotul nu face referire la iaurtul cu dulceata de nuci al bunicii/ de odinioara...ci la dulceata de nuci, al carui gust in regasesti in iaurtul cu aroma de dulceata de nuci napolact (asta am inteles eu la prima vedere :D)
@paulaionescu dulceata de nuci este destul de renumita pe 'la tara', cred ca orice copil care si-a petrecut macar o parte din copilarie acolo isi aduce aminte de ea. si cadrele din spot sunt relevante pt rememorarea acelor 'vremuri'.

Una peste alta *oamenii* de la napolact chiar stiu ce isi doreste targetul lor si integreaza totul foarte frumos...

Corina Bordeianu spunea...

@ana cum suna asta: nu face referire la iaurt, face referire la dulceata de nuci? in final ce vinde dulceata sau iaurtul? sau gustul nou, de iaurt cu dulceata?

Anonim spunea...

eu am avut de cateva ori experiente neplacute cu gustul "de demult" a celor de la napolact .... si de-atunci suflu si-n iaurt :)

Corina Bordeianu spunea...

LOL

Anonim spunea...

@corina pai ... ai sp asta: 'Nu imi aduc aminte sa imi fi povestit bunica mea ca se punea dulceata in iaurt pe vremea ei'. In spot nu apare idea asta. Ci doar dulceata de pe vreamea bunicii...cu dulceata de nuci in iaurt a venit napolact.

Hainele Mele spunea...

@ana si la sfarsit nu pune dulceata in iaurt? e clar ca nu o sa gust diferentiat.

Anonim spunea...

he he, ma intreb oare de ce au scos lucrul care caracterizeaza cel mai mult procesul de pregatire al dulcetii de nuci: te faci negru negru pe degetele. Intr-adevar, nu tine de gust, insa cred ca acest mic detaliu ar fi deschis o usita in mintea consumatorului de dulceata de nuci (sau care a gustat odata dulceata de nuci -acesta fiind core target, fiindca zice gustul care credeam ca va ramane doar o amintire bla bla). Mai ales ca dulceata de nuci nu prea e in comert.. e home made de cele mai multe ori. Deci eu zic ca cei vizati de reclama sunt foarte familiarizati cu negreala de pe degete din cauza nucilor care nu iese zile intregi si ar ifi gasit foarte catchy acest detaliu. Iar cei care nu stiu ce e cu negreala, ar fi fost intrigati. Si atunci cei cu aceasta experienta ar fi facut pe desteptii si le-ar fi explicat :)