joi, 25 septembrie 2008

Celelalte Cuvinte & CEC

Daca Andri Popa si profesorul nostalgic nu v-au trezit amintiri din copilarie sau tinerete, CEC devine mai melancolic alaturi de Celelalte Cuvinte.
Provoaca la tristeste de dorinta de a regasi confortul din trecut, din imaginile de care te-ai atasat sentimental dar care iti starnesc increderea ca poate fi mai bine de atat.
(De remarcat site oficial Celelalte Cuvinte si pagina MySpace)


6 comentarii:

Anonim spunea...

Bai, deci mie dupa spotul asta imi vine sa plec la munte cu cortul si sa-mi las camera :)))
Thx pt info Celelalte Cuvinte. Pup.

Corina Bordeianu spunea...

bai, mie imi vine sa plang pentru ca nu am avut parte de toate experientele alea... ma intreb cand voi merge cu cortul :D

Anonim spunea...

deci e de bine, nu eram singurul care deveneam nostalgic dupa vacante in natura cand vedeam spotul asta, care, una pesta alta, nu au nici o traba cu statul in casa, acasa.

so, Corina, decodificarea mesajului care ar fi? Renunta la vacante, la momente romantice etc. si ia-ti o casa? :)

Corina Bordeianu spunea...

decodificare: in propria ta casa poti avea aceleasi sentimente ca si "acolo" asa ca fa-ti mai rpd un credit.

Unknown spunea...

Faina potrivire CEC-CElelalte Cuvinte, se sustin unul pe altul. Nu cred ca v-a urlat lupu la usa cortului...atunci ati fi inteles mesajul. Sunt exceptionale momentele de genul celor din reclama dar cateodata terifiante e fain sa stii ca te intorci in casuta calda care te asteapta.

Anonim spunea...

eu zic ca ... poate fara sa vrea, spotul strecoara o nota ironica inca din momentul in care zboara cortul iar tinerilor nici ca le pasa ...
mesajul final mi se pare mai degraba ca ar spune "roacare, gata cu boemia, pune mana si fa-te om - ia un credit .." ... chiar daca nu apare nici un pletos ...
alegerea piesei - usor nereusita - celelalte cuvite cred ca poate fi asociata in primul rand cu mizica, punct.
Daca vrei sa ii dai cu nopti romantice sau vantul in freza pe plaja ii dai cu compact (chiar daca sint nashpa) ... :-)) ..
Mie mi-au trezit ceva nostalgie primele acorduri pt ca este una din piesele preferate autohtone, dupa care m-a linistit ... am vazut ca e alt film ..