miercuri, 7 ianuarie 2009

De sezon

Pentru ca si Ana si Stefan au scris despre asta, incerc si eu o interpretare.

Aspirin Plus C de la Bayer este brandul meu preferat de medicamente care, spre deosebire de Coldrex sau Fervex, chiar da roade la primele simptome ale racelii. Din acest motiv prima mea reactie este pozitiva. Iupii, comunica :).

Inclin sa merg pe mana Anei care este de parere ca insightul e simplu. O simpla raceala poate deveni foarte neplacuta pentru ca nu suntem obisnuiti sa avem grija de noi si neglijam primele simptome. Daca ar fi avut dinozaurii pe vremea aia aspirina, ar fi stiut sa se apere mai bine de "epoca de gheata". Dar de aici, pana la imblanzirea amaratului de catre o tanara "shopperita" este ceva drum...

Sau poate ca aspirina nu numai ca te apara de necazuri dar iti si da super puteri, poti merge pe strada cu un mini dinozaur si poti face si shopping in acelasi timp. Oricat de dinozaur ar fi, tot mai sare in stanga si in dreapta pe masini sau pensionari. Sau acesta este efectul vitaminei C.

In orice caz este un vizual de awareness, mai mult emotional decat functional, dar din nou, vorba Anei avem destule executii clasice cu packshot si zero mesaj (Coldrex si Nurofen).

4 comentarii:

Anonim spunea...

esti prima persoana de la care aud obiectia cu "da dinozaurul de ce e imblanzit?" :)

Anonim spunea...

@Dan , poate pentru ca am caine si d-aia m-am gandit ca un dinozaur ar fi greu de imblanzit. Ai mai vazut tu alte animale plimbate pe strada de catre "shopperite"?

Anonim spunea...

da, am mai vazut. bipezi fara fara lesa. pa majoritatea pare sa-i cheme "iubi" :)

altfel cred ca ai dreptate. faptul ca dinozaurul e imblanzit adauga un layer ideii.

Strangelove spunea...

eu as zice ca in primul rand dinozaurii n-au racit in epoca de gheata.
acestea fiind spuse, agentia putea face foarte bine un print cu un yeti prins intr-un sloi de gheata, undeva pe Luna (pamantul se vede dramatic in spate) si un line de genul "Ar fi fost si azi cu noi daca nu ar fi racit in 619". stupoare si memorabilitate.