luni, 21 septembrie 2009

Spune si tu, PNL?


10 comentarii:

Lau spunea...

stiam cam de la inceput, dar oricum initiativa e buna (parerea mea).

Unknown spunea...

Nu stiu daca chiar e o legatura intre cele doua, altfel decat vizual. Insa, de departe pare a fi cea mai buna initiativa civica online. Subiectele nu mai sunt de mult politice in site-ul asta.

Corina Bordeianu spunea...

Nu este altceva decat o schema propagandistica. Nimic special.

Anonim spunea...

foarte buna initiativa....teasing-ul este altceva, nu foarte des intalnit la noi, si chiar are succes.

Corina Bordeianu spunea...

@anonim spune si tu, e o colectie de lamentari. spune si tu daca nu a fost mai buna campania de ce iubim bucurestiul, by apanova (http://www.deceiubimbucurestiul.ro/)

Tanar liberal spunea...

Am intrat si eu pe site-ul asta si pot sa spun ca am ramas oripilat. Romania e o tara bolnava!!! Pe mine ma intereseaza mai putin ca e site-ul lui Constantinescu sau al lui Antonescu. Ma intereseaza ca traiesc intr-o tara afundata cu totul in mocirla. Oare nu e nimeni care sa o scoata de acolo?

Unknown spunea...

Este o initiativa foarte buna. Desi a fost inceputa acum, sper sa continue si dupa alegerile prezidentiale. O fi o schema propagandista, dar oricum Antonescu ne-a promis un altfel de campanie, si uite ca se tine de cuvant. Parca nu iti este scarba sa participi si tu, cum poti, la ea.

Anonim spunea...

ce sa continue? plangerile? asta facem dintotdeauna! Romanilor le plac vaitaturile. Toata lumea se vaita ca in tara e de catcat, ca Bucurestiul este un oras aglomerat si murdar, dar nimeni nu strange o hartie de pe jos, chiar daca a scapat-o altul!

Daca ar fi sa judec aceasta campanie dupa insight-ul de votant, este geniala! Dar ca si beneficii, in afar de a-i creste awarenessul lui Crin nu se va intampla nimic!

Facem propaganda electorala de dragul de a ne da mari specialisti in publicitate. Ei bine, da, am invatat ceva publicitate. Ne place ca stim sa facem un teasing interesant. Dar nu e suficient!

Paula spunea...

Imi place foarte mult site-ul. Este cea mai buna initiativa civica online !

iulian zaharia spunea...

obama si logo`u pepsi. nothing more. oricum, buna observatia. brava! sa vedem acum si cum vor lega site`u de campania propriu-zisa a pnl. ciao. ar fi interesant sa continui analiza. salut. :)